GM nu a mai primit comenzi de la dealerii sai din cauza viitorului incert al portofoliului

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Dealerii GM nu au mai facut comenzi pentru modele noi din cauza viitorului incert al unor marci din portofoliul companiei americane.

General Motors a anuntat in repetate randuri intentia de a renunta la marcile Hummer, Saab si Saturn. Aceasta decizie a avut repercursiuni si asupra dealerilor, care nu au mai comandat vehicule noi din cauza incertitudinii care sta deasupra portofoliului GM.

Lipsa de comenzi creeaza probleme financiare pentru GM, deoarece compania americana ramane cu un numar mare de unitati care nici macar nu au ajuns la dealeri. Dealerii marcii Saturn asteapta un raspuns oficial din partea companiei GM privind viitorul acestei marci. Dealerii Saturn considera ca General Motors trebuie sa isi dezvaluie intentiile privind aceasta marca, pentru a putea sa isi adapteze strategia de marketing in functie de situatia companiei-mama.

Ford si Chrysler trec prin probleme similare cu cele ale companiei GM, dar la o scara mai mica. Ford a reusit sa isi reduca inventariul de vehicule nevandute cu 33%, iar Chrysler a vandut 20% din vehiculele din inventar. Cu toate acestea, singurul eveniment care ar putea ajuta compania GM in acest moment ar fi o crestere a vanzarilor.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • cozappz
    Iar cu erori
    " intentia de a renuntat "? Renuntati la M$ Word, treceti la LaTeX :)!
    0 0
  • e bn
    Ce bine imi pare.Saab ar trebui sa o cumpere europenii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru