GM ridica valoarea brandului Opel

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.05.2008
GM va investi circa 14 miliarde de dolari in Opel, pentru a urca brandul german pe piata auto.

Esential

14 miliarde de dolari va investi GM in Opel.
20 de modele noi va scoate Opel in urmatorii 4 ani.

GM planuieste o investitie de 14 miliarde de dolari in marca Opel pana la sfarsitul anului 2012. Investitia prevede 20 de modele noi pentru Opel, care sa duca si la ridicarea brandului german pe segmentul calitatii.

Conform proprietarilor de la GM, Opel se va diferentia in viitorul apropiat de marca Chevrolet, care va comercializa modele low-cost pe Batranul Continent. GM va aduce un nou design si modificari substantiale la partea mecanica a viitoarelor modele Opel, urmand sa ridice si preturile pentru a marca repozitionarea brandului german.

Opel va avansa pe piata in ceea ce priveste nivelul calitativ dar nu va reprezenta un rival pentru Mercedes sau BMW, conform diriguitorilor americani.

Printre noutatile pregatite pentru Opel se numara versiuni hibride ale modelelor din gama sa, in vederea respectarii pragului de emisii stabilit de UE si aplicabil din 2012.

Via | Automotive News 

Taguri: GM, Opel

Comentarii (2)

  • george
    LICITATIE?
    Nu prea au 2 la un loc baetii astia de la GM...Acu` 2 saptamani, Opel se pregatea sa inghita 9 miliarde (http://www.automarket.ro/stiri/opel-primeste-investitii-de-9-miliarde-de-euro-11418.html) pentru cam aceleasi scopuri...Probabil le-a dat cu virgula socoteala initiala si au ajuns la concluzia ca e mult prea putin. Si acum fac licitatie...Cine ofera 25 de miliarde?
    0 0
  • bauernwagen .. masina de lux :))
    .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru