Hartge a lansat un pachet aerodinamic pentru BMW X6

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.06.2009
Tunerul german Hartge a creat un kit aerodinamic pentru modelul BMW X6. Acest pachet este cel de-al doilea kit estetic de la Hartge pentru BMW X6.

La doar doua luni dupa ce Hartge a prezentat un kit exterior pentru BMW X6, casa germana de tuning a creat un nou pachet aerodinamic pentru modelul bavarez. Acest kit exterior a fost creat pentru a ii oferi lui BMW X6 un aspect mult mai agresiv. Noul pachet estetic pentru BMW X6 contine aceleasi elemente pe care le contine si primul kit Hartge pentru X6, dar acestea sunt redesenate si ii ofera Sport Activity Coupe-ului de la BMW un aspect deosebit.

Modelul a primit o noua bara fata, care are o parte inferioara proeminenta, iar proiectoarele sunt incadrate de doua elemente din aluminiu polisat. Aripile au fost umflate pentru a face loc jantelor de dimensiuni mari din seria Hartge Classic, iar pragurile laterale au fost schimbate cu unele mai mari, care completeaza aspectul acestui model. Bara spate a primit o noua forma si un deflector de aer, care este incadrat de doua evacuari dreptunghiulare, de dimensiuni mari.

Sistemul de evacuare este disponibil in doua versiuni, ambele putand fi echipate cu un silencer de otel inoxidabil.

Astfel, sistemul de evacuare de la Hartge este disponibil intr-o versiune cu tips-uri dreptunghiulare si intr-o versiune cu tevi rotunde. Pentru moment, Hartge nu a anuntat pretul acestui kit estetic.

Via | BMWBlog

Taguri: BMW, Hartge, X6, tuning

Comentarii (1)

  • X6
    Superb!
    Felicitari Hartge
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru