Hartge a tunat BMW Seria 1 Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.03.2008
Hartge a pregatit un pachet de accesorii pentru Seria 1 Coupe, care modifica aspectul vizual si suspensiile.

Celebra casa de tuning Hartge a lansat o noua linie de accesorii pentru varianta coupe sau cabrio a modelului BMW Seria 1. Specialistii germani au preferat sa lase neatinse motorizarile de sub capota si s-au concentrat mai mult asupra aspectului vizual si al comportamentului pe sosea.

Pentru a obtine un look mai agresiv, Hartge a apelat la un nou set de jante, de 18 respectiv 19 inch, din aliaj, cu un design foarte variat. Oglinzile retrovizoare din fibra de carbon, material regasit si la insertiile din habitaclu, si accentele din aluminiu si piele regasite in interior insufla un spirit agresiv coupe-ului german.

Hartge s-a ocupat si de suspensia modelului german, care a devenit mai rigida si mai sportiva, oferind o mai buna stabilitate in viraje. Preturile noului kit Hartge variaza in functie de setarea suspensiilor si de tipul jantelor din aliaj, casa germana de tuning anuntand ca pachetul este deja disponibil.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • haha
    cum e automata PRND si are pedala de ambreiaj...am mai vazut una hahahah lol
    0 0
  • marfa frrate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru