Hellboy - metamorfoza sportivă a lui Porsche Panamera S

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.10.2011
Hellboy este porecla sub care este cunoscut Porsche Panamera după ce a făcut o vizită în garajul tunerilor de la Edo Competition, responsabili pentru cei 465 de cai injectaţi sub capotă.

Esential

465 de cai putere dezvoltă Edo Competition Hellboy.
4.6 secunde îi sunt necesare lui Porsche Panamera S Hellboy pentru a atinge 100 de km/h.

După ce a experimentat puterea a peste 700 de cai pe Porsche Panamera Turbo, Edo Competition îşi încearcă norocul şi cu versiunea mai cuminte a modelului german cu patru uşi. Panamera S primeşte tratamentul Edo şi cei 400 de cai putere oferiţi standard se înmulţesc şi ajung să însumeze 465 de cai. Cuplul motor creşte şi el până la 550 de Nm.

Cu noul bagaj de resurse, Panamera poate sprinta de la 0 la 100 de km/h în 4.6 secunde, până la o viteză maximă de 305 km/h. Pentru a obţine performanţe îmbunătăţite, Edo Competition a folosit un nou sistem de evacuare din inox, cu 35 de kilograme mai uşor decât cel standard, un nou convertor catalitic, un ECU recalibrat şi filtre de aer sport.

Edo Competition a botezat kitul său pentru Panamera S Hellboy şi a oferit pe lângă acesta şi un kit aerodinamic nou. Aici includem o extensie din fibră de carbon pentru spoilerul faţă, lumini LED, praguri laterale, un spoiler spate cu deflector inclus şi fante de aer croite în bosajele faţă.

Pachetul este completat de oglinzi laterale noi şi un eleron inspirat de cel al lui Carrera RS. 

via | zercustoms

Comentarii (2)

  • interesant
    ma intreb oare cate vr ajunge pe strazile de la noi sau cat6e vor fi tunate in acest mod? oricum arata bine Panamera si sper sa aibe un + la sucesulde pana acuma.
    2 0
  • daca aduci asa ceva in romania o sa-l tii in garaj.nu vrei sa-ti lasi spoilerele si pragurile prin gropile noastre,ar fi pacat....
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru