Herghelie de 827 de cai pentru Porsche 911 GT2

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.11.2009
Wimmer a pus la punct un pachet de modificari mecanice consistent pentru Porsche 911 GT2. Modelul german se poate lauda cu 827 de cai putere si cu o viteza maxima de 378 km/h.

Salonul de tuning de la Essen va aduna si anul acesta cele mai nebune creatii in materie de tuning. Daca la SEMA Las Vegas ni s-a servit o portie de tuning american si peisajul a fost dominat de muscle-car-uri, la evenimentul european vom lua contact cu modele familiare, incepand cu cele mai ieftine si terminand cu supercaruri exotice.

Unul dintre primii tuneri care si-a prezentat deja vedeta cu care va debuta la Essen este Wimmer. Specialistii germani vor propune modelul Porsche GT2 Speed care vine cu un pachet special de modificari mecanice, capabile sa stoarca o putere totala de 827 de cai la 7400 de rotatii si un cuplu motor de 948 de Nm. Daca mai luam in calcul si faptul ca modelul ofera un raport de 1.84 kilograme/cal putere putem spune ca avem de a face cu un adevarat supercar.

Cu asemenea resurse sub capota, Wimmer promite o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 3.38 de secunde si o viteza maxima de 378 km/h. Ba mai mult, acceleratia de la 0 la 300 de km/h se face in doar 20.2 secunde.

Pentru a atinge bagajul impresionant de 827 de cai putere, tunerii au modificat blocul motor, pistoanele, injectoarele si sistemul de admisie.

La toate acestea se adauga un intercooler, un nou sistem ECU, o evacuare sport si doua turbocompresoare Wimmer.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru