Hummer H2 Black Chrome - editie limitata pe etanol

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 14.08.2008
Noua seria limitata a lui Hummer H2, Black Ckrome, va dispune de tehnologia FlexFuel pe baza de etanol.

Esential

1.300 unitati contine noua serie limitata a lui Hummer H2 Black Chrome.

Hummer a lansat o noua editie speciala a modelului H2. Hummer H2 Black Chrome Limited Edition beneficiaza, dupa cum arata si numele sau, de o serie de accesorii de design din crom. In plus, pe langa grila proeminenta, capacul rezervorului si jantele de 21 de inch cromate, cele 1.300 de unitati ale noii serii limitate a SUV-ului american vor fi echipate si cu tehnologia FlexFuel menita sa reduca emisiile si consumul.

Brandul american al Grupului GM, specializat in off-roadere, a creat noua editie speciala in vederea redresarii pe plan financiar, unde au avut de suferit in ultima perioada. Problemele financiare ale tuturor producatorilor auto americani au fost amplificate si de cererea foarte scazuta pentru SUV-uri din cauza pretului tot mai mare al combustibililor fosili, acestea fiind echipate, de regula, cu motoare de capacitate mare.

Astfel, precum mai toti constructorii auto, Hummer raspunde prin orientarea catre combustibili alternativi, alegand in acest sens etanolul. Iar pentru o mai buna prezenta scenica, Hummer a decis sa introduca combinatia de culori Sedona Metallic exclusiv pentru H2 Black Chrome.

De asemenea, seria limitata a lui Hummer H2 va fi disponibila, pe langa versiunea clasica SUV, si in versiunea pick-up.

Via | Leftlane

Comentarii (1)

  • george
    SAME S**T, DIFFERENT COLOUR...
    Atata timp cat consuma o cisterna de combustibil la suta de milimetri parcursi, lighioana asta tot o devoratoare de bani ramane...

    E adevarat ca din punctul de vedere al marketing-ului, e o miscare destul de isteata: poate da impresia ca a devenit muuuult mai econoama...Din pacate (sau mai bine zis din fericire) nu va produce rezultate fenomenale pentru ca americanii sunt de-a dreptul inspaimantati de evolutia preturilor la zeama...atat de inspaimantati ca se bat pe Prius-uri si Smart-uri...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru