Hyundai a prezentat urmasul lui Tucson

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.02.2009
Hyundai a dezvaluit viitorul ix35 in cadrul unui eveniment organizat inainte de Salonul Auto de la Geneva.

Hyundai a dezvaluit noul sau concept ix-onic in cadrul unui eveniment organizat in Olanda. Noul concept ne prezinta directia in care se indreapta designerii coreeni de la Hyundai. Publicul va putea vedea noul concept Hyundai la prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Geneva. Oficialii Hyundai au anuntat ca vor prezenta versiunea de productie a acestui model la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an.

Noul model Hyundai bazat pe acest concept va fi ix35 si este urmasul lui Tucson. Conceptul Hyundai ix-onic renunta la design-ul traditional folosit pana acum de coreeni, si trece la un amestec de linii puternice si ascutite, care ii confera un aspect agresiv si totodata impresionant.

Printre detaliile care atrag atentia la noul concept Hyundai putem enumera elemente precum blocurile optice alungite in spate, grila hexagonala a radiatorului, jante de aliaj de 21 de inch si o luneta tridimensionala fabricata dintr-un material plastic special. Sub capota noului concept Hyundai sta un propulsor Gdi de 1.6 litri care dezvolta 175 CP si este cuplat la noua transmisie automata cu sase trepte dezvoltata de inginerii coreeni. Modelul care va fi construit in baza acestui concept, ix35, va fi construit in Slovacia, alaturi de noua generatie a lui Kia Sportage.

Via | Telegraaf

Comentarii (9)

  • inca un model feminizat la greu. bleah
    0 0
  • ALX CT
    Frumos model,lini frumoase si placute.Se vede evolutia celor de la Hyundai-Kia.Am fost recent la o reprezentanta Hyundai sa vad Hyundai Veracruz......SUPERB.
    Calitatea materialelor este buna,in schimb la motoarele DOHC 16Valve(Accent,i30,i10 etc) sper sa mai lucreze la consum ca stau prost.
    Va salut.
    0 0
  • Gigel80
    FORD
    Se cam inspira baietii din filozofia de design de la FORD. E evident!
    0 0
  • Decimus4u
    FORD???
    Da este Ford! Logic! Stiu orezarii sa faca masini???
    0 0
  • kinetic
    ford kinetic
    0 0
  • marian
    ford
    masina ca asta nu va iesi in 10 ani!!!!!!!!!!!!!
    ford
    0 0
  • Seamana cu Kuga de la o posta !!!!
    Chiar nu se vede ca seamana 80 % cu Kuga ? Poate cineva sa spuna ca nu e asa ?Pana acum nu...
    0 0
  • Razvan
    Ce oameni ...
    Ce hoti de coreeni ... "noul" Santa Fe e o copie dupa Q7 si Touareg, noul Tucson e un Ford Kuga cu stopuri de Q5 ... ce scarba pot sa-mi faca, or vinde ei in draci pentru ca fac masini care "seamana" cu unele de top dar la materie originalitate, design si imagine de marca sunt sub 0 !!!!! Noroc ca le mai spala pacatele Kia .. bleaks ptr Hyundai !
    0 0
  • seamana ....nu seaman
    mai conteaza k sseamana sau nu cu alt model ....... clientul ramane sa hotarasca ce isi ia ....eu zic k seamana cu mazda x7 :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru