Iata cum vor arata modelele Lotus in viitor!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.11.2007
Designerii Lotus si cei de la Hot Wheels au dezvoltat un concept care prefigureaza liniile viitoarelor modele britanice.

Esential

2008 este anul in care va debuta mediatizatul model Project Eagle.

Salonul Auto de la Las Vegas a marcat si o premiera mai putin mediatizata. Designerii de la Lotus si cei de la Hot Wheels si-au unit fortele pentru a crea un exemplar la scara 1:5 a conceptului care anticipeaza viitoarele linii de design ale constructorului britanic.

Conceptul a fost creat si pentru a celebra 40 de ani de existenta a companiei Hot Wheels insa Lotus va avea cele mai multe beneficii de pe urma proiectului. Conceptul pastreaza cateva din elementele de design traditionale si specifice Lotus, printre care: linia ascutita a blocurilor optice fata, deschiderea larga a prizei de aer integrate in spoilerul frontal, bosajele mari si forma capotei.

Inspiratia imprumutata de la modelele Elise si Exige se simte si la nivelul deflectorului si eleronului spate, accesorii care ofera o mai mare apasare aerodinamica si implicit o mai buna stabilitate. Prizele de aer laterale si partea posterioara foarte simpla ajuta la racirea propulsorului.

Acest concept a fost dezvoltat de aceeasi echipa care in prezent lucreaza la noile generatii de modele Lotus, printre care si mult mediatizatul Project Eagle, care ar urma sa debuteze la finele anului viitor.

Taguri: Elise, Exige, Lotus

Comentarii (2)

  • stupid
    Asta e o masina din filmul "Cars"... nu cred ca un producator serios se va gindi sa o fabrice. Desi Lotus nu prea mai face masini, din pacate.
    Iar Hot Wheels fabrica jucarii, de ce nu mentionati asta???
    0 0
  • ...
    nu o cred pe asta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru