Imagini noi cu conceptul Subaru Hybrid Tourer

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 11.10.2009
Oficialii Subaru au prezentat noi imagini cu conceptul Hybrid Tourer. Noile fotografii prezinta munca depusa de designeri pentru a crea interiorul vehiculului.

Cu doar doua saptamani inaintea debutului Salonului Auto de la Tokyo, japonezii de la Subaru au prezentat un nou set de imagini ale conceptului Hybrid Tourer. Noile fotografii prezinta in detaliu designul futuristic al interiorului. Cele patru scaune individuale au fost pozitionate pentru a oferi un confort sporit, iar atmosfera din habitaclu produce un sentiment de libertate.

Plansa de bord este una mobila, iar pielea care acopera interiorul va dispune de un sistem de ventilatie. Ea isi va pastra in acest mod calitatile pentru o perioada indelungata. De asemenea, noile imagini ofera detalii si despre look-ul exterior al conceptului. Acesta exceleaza la capitolul aerodinamica, iar formele moderene imbinate cu multa sticla ofera un aspect futuristic pentru Hybrid Tourer.

Conceptul celor de la Subaru va fi echipat cu un propulsor boxer diesel de 2.0 litri si cu doua motoare electrice. Vehiculul va dispune si de sistemul cu tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive. Puntea din fata a conceptului va fi angrenata de un motor electric de 13 CP in timp ce puntea din spate va dispune tot de un propulsor electric, putin mai puternic, care livreaza 27 CP.

Motorul cu combustie interna isi va face simtita prezenta atunci cand este nevoie de o viteza mai mare sau de o acceleratie mai puternica.

via | Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru