Infiniti lansează ediţia limitată EX30d Black Premium

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.01.2011
Infiniti a lansat în europa o versiune specială a modelului EX30d, botezată Black premium. Ediţia va fi limitată la numai 500 de exemplare.

Esential

500 de exemplare Infiniti EX30d Black premium vor fi disponibile în Europa.

Infiniti a anunţat lansarea unei ediţii speciale a modelului EX30d pe piaţa din Europa. Potrivit comunicatului emis de japonezi, versiunea se va numi Black Premium şi va fi limitată la numai 500 de exemplare, ce urmează a fi împărţite între principalele reprezentanţe Infiniti de pe Bătrânul Continent.

Ediţia limitată are la bază singura opţiune diesel din gamă, motorul V6 de 3.0 litri şi 238 de cai putere. Look-ul exterior a primit o vopsea specială Malbec Black, jante de 19 inch din aliaj cu spiţe duble, bare de amarare din aluminiu şi un acoperiş panoramic.

Bazată pe versiunea GT Premium, ediţia specială vine cu sistem audio Bose, interior îmbrăcat în piele de culoarea grafitului, inserţii din aluminiu şi lemn nobil.

Infiniti insistă şi asupra listei de gadget-uri regăsite la interior: camere video pentru o vedere la 360 de grade a maşinii, cruise control inteligent, vopsea anti-zgâriere, sistem de avertizare a depăşirii benzii de circulaţie şi de monitorizare a unghiului mort, un sistem de navigaţie şi un hard-disk de 30 GB.

 

via | nitrobahn

Comentarii (2)

  • LucHiaN
    doar 150 buc
    Pe site-ul din Romania al celor de la Infiniti scrie ca sunt decat 150 de exemplare produse, nu 500 cum spuneti voi....deci sursa voastra este gresita...oops
    2 1
  • tomita
    am ajuns si eu cu intarziere.
    nu numai pe site-ul romanesc, ci la mama lor, in america e anuntul asta cu 150.
    dar nu e vina automarket in totalitate. cand dai copy-paste mai e riscul sa emiti si tampenii cu sigla ta pe ele :))
    deci iar rezulta acelasi profesionalism jurnalistic de 2 lei
    1. copy-paste
    2. neverificarea informatiei cu datele oficile (de departe cea mai neprofesionista miscare) :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru