Infiniti M35 Hybrid debutează pe piaţă în luna martie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.01.2011
Infiniti a publicat astăzi ultimele informaţii ale noului M35h, versiunea hibridă a sedanului de clasă E, programată să ajungă în showroom-uri în luna martie.

Esential

270 de Nm oferă motorul electric al modelului M35h.
306 cai putere oferă motorul pe benzină a noului M35h.

Infiniti a dezvăluit astăzi datele tehnice finale ale versiunii hibride M35h, dezvoltate pe baza sedanului de segment E. Noul model ecologic al diviziei de lux Nissan va debuta pe piaţă în primăvara acestui an cu un preţ care nu a fost momentan comunicat.

Noul Infiniti M35 Hybrid este dezvoltat pe baza platformei Direct Response Hybrid, care are la bază un motor V6 pe benzină, de 3.5 litri, şi o unitate electrică. Motorul cu ardere internă promite un total de 306 cai putere, în timp ce omologul său cu zero emisii contribuie cu 68 de cai şi un cuplu motor generos, de 270 Nm, resimţit la 1770 de rotaţii.

Resursele motorului electric sunt ţinute în viaţă de un set de baterii de 1.3 kWh, capabil să asigure energie pentru o rulare fără emisii până la maxim 80 de km/h. Atunci când foloseşte ambele propulsoare, Infiniti M35h promite un consum urban de 7 litri/100 de kilometri şi un consum extra-urban de 5.7 litri/100 de kilometri.

Luând în calcul resursele ascunse sub caroserie, masa totală (1830 de kilograme, mai mică decât cea a versiunii diesel M30d) şi dimensiunile mari (4.95 metri), performanţele consumului sunt extrem de bune, specifice unui model hibrid.

Noul M35h vine echipat cu un sistem de regenerare a forţei de frânare şi cu noul sistem VSP (Vehicle Sound Pedestrian's), care emite un sunet special pentru a avertiza pietonii, până la 30 de km/h.

Deşi dispune de un pachet de baterii destul de generos, M35h încearcă pe cât posibil să nu facă compromisuri la nivelul portbagajului, care promite o capacitate totală de 350 de litri. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru