Infiniti pregateste un rival pentru BMW Seria 1 si Audi A3

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.10.2009
Infiniti ar putea lansa un model compact in urmatorii doi ani. La fel ca in cazul lui Lexus LF-Ch, compacta de la Infiniti va fi un model premium care va rivaliza BMW Seria 1 si Audi A3.

Japonezii de la Infiniti vor crea un model compact care va rivaliza modelele premium din aceast segment, cum ar fi BMW Seria 1, Audi A3 si viitorul Lexus LF-Ch. Mai mult decat atat, pe langa intrarea pe segmentul compact, cei de la Infiniti vor crea un model electric de nisa bazat pe noua sa compacta.

Spre deosebire de Lexus Lf-Ch, noul model compact de la Infiniti va fi disponibil si intr-o versiune cu motor conventional. O sursa din cadrul companiei Infiniti anunta ca noul model compact al diviziei premium de la Nissan ar putea utiliza trenul de rulare si cel de propulsie al lui Nissan Leaf. Aceasta solutie tehnica este valabila doar pentru modelul compact de la Infiniti in versiunea electrica, optiunile de motorizare ale versiunilor cu motoare cu ardere interna nefiind dezvaluite.

Lexus va lansa noul LF-Ch la sfarsitul anului 2010, iar Infiniti ar putea lansa prima sa compacta in aceeasi perioada sau la scurta vreme dupa aceea. Cel mai probabil, anul 2012 va aduce modelul compact de la Infiniti si pe piata din Europa.

Via | Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru