Innotech i-a dat o noua fata lui Chevrolet Corvette

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.12.2008
Cehii de la Innotech au creat un pachet de tuning pentru Chevrolet Corvette.

Tunerul ceh Innotech a iesit din anonimat dupa opt ani de absenta pe piata, de data aceasta cu un pachet pentru Chevrolet Corvette C6. Pachetul de modificari de la tunerii cehi contine o serie de elemente estetice, diverse ornamente pentru interior, frane mai performante, jante noi, suspensii imbunatatite, precum si modificari la motor.

Design-ul are influente puternice atat din modelele clasice italiene, cat si din modelele moderne produse in Italia. Partea frontala are un aspect inspirat de Ferrari 599 GTB Fiorano, dar si din alte modele italiene contemporane. Capota motor este disponibila in doua variante, o versiune standard si una cu un profil redus. Printre elementele stilistice neobisnuite putem enumera si cele doua pleoape amplasate pe lateralele lunetei lui Corvette C6.

Pachetele de design pentru Corvette pot fi combinate cu o serie de modificari mecanice. Clientii pot alege intre discuri de frana Baer sau Brembo, cu dimensiunea de 355 milimetri sau de 380 mm. Aceste discuri sunt ventilate si gaurite pentru o racire cat mai buna.Etrierii pot avea patru sau sase pistonase, in functie de necesitatile clientilor.

Intregul sistem de evacuare a fost modificat pentru un curs mai liber si o putere mai mare. Motoarele LS2 si LS3 sunt disponibile atat in versiuni aspirate, cat si in versiuni supraalimentate. Astfel, motoarele lui Corvette C6 dezvolta intre 500 si 560 CP in versiunea aspirata, pe cand in versiunile supraalimentate acestea pot dezvolta intre 600 si 1000 CP. O versiune speedster a acestui model va urma in curand, alaturi de  versiunile modificata ale modelelor Z06 si ZR1.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • marius
    hmm
    de fatza nu stiu ce sa zic ....in schimb spatele...traiasca GTR`u` :)!
    0 0
  • toteu
    Corvette a`la`Ferrari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru