Ipoteze: Asa va arata noul Toyota Avensis?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 15.04.2008
Noul Avensis va fi mai dinamic si mai expresiv. Automarket va prezinta o prima ipoteza de design pentru Avensis 2009.

Esential

11 luni au ramas pana la debutul oficial al noii generatii Toyota Avensis.

Fanii Toyota - si mai ales fanii lui Avensis - vor avea o surpriza in 2009. Constructorul japonez pregateste o noua generatie a modelului sau de segment D, urmand ca aceasta sa bata tot ceea ce a creat Toyota pana acum in aceasta clasa din punct de vedere estetic.

Japonezii au hotarat sa schimbe una dintre marile probleme cu care s-a confruntat Avensis: imaginea. Desi din punct de vedere tehnic modelul nu s-a confruntat niciodata cu probleme iar gama de moorizari a avut un nivel indeajuns de ridicat pentru orice tip de client, elementul "design" a cam fost trecut cu vederea de inginerii Toyota.

Un design fad, sters, care nu inspira deloc dinamism ci, eventual, o umbra de eleganta. Aceasta este opinia multora dintre cei care vad Avensis pe strada. Normal, exista si reversul medaliei, cu o parte a publicului care considera ca modelul Toyota este o reusita tocmai pentru ca un model de aceasta clasa nu trebuie sa iasa in fata superficial, ci prin avantajele tehnice si tehnologice de clasa.

Si, nu in ultimul rand, prin fiabilitate.

Noul Avensis va fi insa diferit. Blocurile optice frontale se vor transforma in parti ceva mai dinamice, grila va fi alungita, proiectoarele de ceata se vor integra si ele in designul frontal iar linia profilului va imprima sportivitate printr-un arc format de linia geamurilor laterale. Evident, ne aflam inca la faza presupunerilor, insa este de asteptat ca inginerii Toyota sa puna in plicare aceeasi reteta de succes pe care au adoptat-o in cazul noii generatii Corolla.

Noul Toyota Avensis va fi prezentat, cel mai probabil, in martie 2009, la editia de anul viitor a Salonului Auto de la Geneva.

Taguri: Avensis, Toyota

Comentarii (20)

  • faibilitate extrema
    masina foarte fiabila, jos palaria.cine a condus acest model stie despre ce vorbesc.estetic insa modelul 2009 nu e atat de rasarit, mie cel putin imi pare bont in fata si neterminat in spate.
    0 0
  • Tornado
    supermasina
    Ca motor si fiabilitate si chiar si ca finisare interior Toyoya este aproape de clasa lux germana. Dar design-ul este mai mereu cu un pas in urma... nici acest model nu mi se pare prea reusit. Dar noul Avensis deja a fost dezvaluit pt piata americana: Toyota Camry. Uite-o aici: http://www.toyota.com/camry/photo-gallery.html
    0 0
  • plictisitoare
    Un design foarte plictisitor si comun, nimeni nu mai are nicio idee mai nou...toate modele noi seamana intre ele
    0 0
  • noutate?
    Pe piata americana poarte deja numele de Camry...si mai si circula! deci, unde e noutatea?
    0 0
  • stroakle
    Nu are nicio legatura Camry cu Avensis-ul european.Si asta chiar daca asemanarea este izbitoare... si eu am fost "pacalit" initial.
    0 0
  • Fiabilitate si/sau design?
    Kostynson
    la o masinile japoneze, care sunt celebre pt fibilitatea lor personal nu as cauta in primul rand design-ul... nu ca l-as trece cu vederea, dar nu este pe primul loc. Oricum, decat o nemtzoaica, mai bine una cu "okii" oblici", parerea mea :))
    0 0
  • mai
    Tornado , atentie ! NICIODATA nici o masina germana nu va fi de talia unei japoneze ! Cel putin nu acum si nu in urmatorii ani !
    0 0
  • Asemanare....
    Mi se pare mie sau cam seamana cu un anumit model de Lexus?
    0 0
  • Andrei
    Avensis
    Intrebare: Asa va arata noul Toyota Avensis?Raspuns: Sper ca NU! Cea din poze arata ingrozitor!
    0 0
  • Kostynson
    Lexus tot toyota
    E normal sa arate ca un Lexus... doar tot toyota este si aia dar cu ceva insertii de lux. Iar linia curbata a geamurilor laterale aduce putin cu Yaris... Nici mie nu-mi place asta, dar decat un passat mai bine o avensis.
    0 0
  • andrei
    Camry
    am vazut p strazi Camry-ul american(in iasi) shi arata kiar f bine. lam studiat shi mai de aproape shi arata splendid,atat ca design cat shi ca finisaje(normal), e un pas mare pt toyota(referindu-ma la design):D sper a imi pot permite shi eu in 2-3 ani noul avensis:D
    0 0
  • lexus
    e lexus ca lumina zile...e pe toate strazile din bucuresti
    0 0
  • toyota
    vechea toyota avensis semana cu vectra.asta noua nu mai aduce deloc.vorba celor de mai sus...mai degraba seama cu un lexus.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    MERCEDEEEESSS
    MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS ... si atat :D
    0 0
  • MERCEDES ?
    Texaneeeeeee...Mertzu' tot din tabla de streashina e facut!!! ;)))))))
    0 0
  • nu conteaza
    PT ADMINI
    dar terminati cu bannerele astea de reclama, asta nici nu are posibilitate de inchidere si nu pot trece la alta pagina "Home>>noutati", fie vb intre noi ma p_s pe el de banner si de fabie obosita, stiam ca banere fara posibilitate de inchidere sunt ilegale.Apas pe noutati si mi se deschide site-ul p*** de la scoda, inteleg ca trebuie reclama dar sa putem sa o si inchidem.
    0 0
  • 99% seamana cu corola naspa bah
    0 0
  • Andrei0481
    Lexus
    Nu ma face sa ma gandesc decat la un Lexus,Strict parerea mea
    0 0
  • Dragos
    Fara personalitate.
    Mie unul imi place versiunea precedenta, aduce foarte mult cu Lexus si pare sa-si piarda identitatea. Eu detin un Avensis fin 2006 si prefer sa raman cu ea.
    0 0
  • Avensis
    Fratilor, de ce va tot legati de designul exterior ... cand voi stati 99% in interior ... ??? Ma rog, chestii de estetica...cel mai important lucru este urmatorul...sa pot face aproape tot ce vreau cu masina si sa merg cat mai rar la service, numai la revizii... As ca ... mai terimnati cu exteriorul si ganditi-va ca sunteti deja in masina ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru