Ipoteze: Dacia Sandero Cabrio

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.06.2010
Francezii de la Caradisiac profită de succesul lui Sandero în Hexagon şi propun o versiune cabrio a modelului românesc. Totul rămâne, bineînţeles, la nivel ipotetic.

Succesul pe care îl are Dacia Sandero în Franţa naşte idei interesante din partea jurnaliştilor din Hexagon. Colegii francezi de la Caradisiac şi-au imaginat cum ar arăta o versiune cabrio a lui Sandero, realizând o imagine generată pe computer în care modelul românesc de segment mic se dezbracă de plafon şi se transformă într-o maşină de vară interesantă.

În viziunea francezilor, Sandero se transformă complet. Deşi este la origine un model cu patru uşi laterale, varianta cabrio îl transformă pe Sandero într-unul cu doar două uşi. În lipsa plafonului, Sandero primeşte un roll-bar central care are rolul de a menţine rigiditatea structurală a modelului. Francezii merg şi mai departe cu imaginaţia, anunţând ca propria versiune Sandero Cabrio ar avea acoperişul acţionat manual, varianta cu acţionare electrică fiind rezervată pentru echipările de top.

Dimensiunile ipotetice ale modelului românesc transformat de Caradisiac sunt şi ele diferite de cele ale versiunii clasice.

Astfel, lungimea lui Sandero Cabrio este de 4290 milimetri ( 270 faţă de versiunea normală a modelului), lăţimea este de 1740 milimetri (-250), iar înălţimea ajunge la 1.5 metri, aceeaşi cu cea a modelului de bază. La capitolul preţ ipotetic, Caradisiac avansează suma de 11.000 de euro, ceea ce ar transforma versiunea cabrio a lui Sandero în cel mai accesibil model de acest tip de pe piaţă.

via | caradisiac

Comentarii (9)

  • ............
    ..............
    nu arata rau
    14 7
  • arata bine.......
    16 6
  • de cacao
    zici ca e SARETA ca la tara :)))))))))
    10 16
  • retro
    arata bine, putin retro spre Golf 1 cabrio
    8 1
  • :)
    arata ca o dacie
    3 4
  • sa fim seriosi.mai bine ii puneau un motor decent.
    1 4
  • parere
    dupa parerea mea ... poate mai frumos arata un logan cabrio dar sa fim seriosi, cu interiorul unui duster care e putin mai aratos decat sandero si logan la un loc...
    Sandero cabrio , da arata a Golf 1 Cabrio ... De ce nu ar arata un Logan ca un Opel Astra (am dat un exemplu mai ok decat Golf 1 Cabrio) sau un VW EOS?

    A fost doar o perere , nu-mi sariti in cap cei ce nu vreti sa auziti de Dacia , Logan si Sandero sau Duster - la urma urmei sunt masini bune pentru bugetele Low cost si pt salariile majoritare de 10 mil din Romania
    Bafta!
    3 1
  • niciodata un lucru, obiect, etc nu va multumi in unanimitate
    pentru cei care au bani pentru o astfel de masina e ceva elegant la pret oarecum rezonabil......nemultumitii sunt smecherii care vai de ei vor sa impresioneze ca sunt fani unui tip de masina "tare" pai fratilor daca aveti bani sa-i spargeti in masini nu va condamna nimeni dar uitati ca nu toata lumea are bani .....si daca exista o masina pe piata care satisface nevoile unor oameni de ce nu? nu ne spargem in figuri agatand gagici cu dacia asta dar cel putin e o masina decenta, eleganta si accesibila...nu inteleg care e problema ca daca ar fi de la alta firma era totul ok dar de la "dacia "nu va place ca de... si stiti mai bine ca oricine ca masinile "tari" sunt pentru cei care se sparg in figuri "de nu mai pot"
    0 0
  • dak purta alta sigla sa zicem mercedes totii ar fi spus super masina da e ok dar nu daca e dacie hai sa injuram si sa zicem ca sunt urate toate modelele dacia . Fiti mai patrioti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru