Ipoteze: Viitorul coupe Lotus se va numi Evora

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.07.2008
Surse neoficiale din interiorul Lotus au declarat ca viitorul model sportiv se va numi Evora.

Despre cel mai nou model al constructorului britanic Lotus au existat numeroase speculatii in presa internationala si o serie lunga de imagini spion. Faptul ca Lotus a dezvaluit in urma cu o saptamana prima imagine oficiala a noului coupe cu patru locuri nu a facut decat sa alimenteze si mai mult aceste speculatii.

Mai nou se vorbeste intens despre numele pe care il va purta noul model. Coupe-ul cu patru locuri a purtat denumirea de Project Eagle in faza de dezvoltare si testare insa Lotus va fi nevoit sa caute acum si un nume potrivit.

Surse neoficiale din interiorul Lotus au declarat ca producatorul britanic va oferi spre vanzare noul model in primavara anului viitor sub numele de Evora. Nu se cunosc inca informatii despre provenienta numelui, acestea urmand sa fie dezvaluite oficial odata cu debutul mondial al coupe-ului in cadrul Salonului Auto de la Londra, din aceasta saptamana.

Viitorul Evora va fi oferit publicului atat in varianta cu patru locuri cat si in cea traditionala, cu doua locuri.

Sportiva va fi propulsata de un motor V6 de 3.5 litri, imprumutat de la Toyota Camry, care dezvolta 280 de cai putere.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru