Istoria Porsche, disponibila pe DVD

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.06.2009
Porsche a lansat primul film care prezinta istoria companiei. DVD-ul "The Porsche Way" are un pret de 24.90 euro.

Porsche isi va prezenta istoria pe micile ecrane prin intermediul unui DVD intitulat "The Porsche Way". Noul film prezinta intreaga istorie a producatorului de automobile sport din Stuttgart, si este structurat pe opt capitole. Primul capitol subliniaza realizarile lui Ferdinand si Ferry Porsche, iar celelalte sapte capitole povestesc istoria Porsche in calupuri de cate zece ani. Filmul Porsche este bazat pe arhiva producatorului german de automobile, care contine peste 5.000 de ore de filmare.

The Porsche Way promite sa prezinte secvente care nu au mai fost vazute de publicul larg pana acum. Printre aparitiile din acest film putem enumera prezenta pilotilor Hans Herrmann, Eberhard Mahle si Paul Ernst Strahle. Istoria Porsche va fi povestita pe o coloana sonora compusa special pentru acest DVD. Pretul unui exemplar "The Porsche Way" este de 24.90 euro, si filmul este disponibil in germana si in engleza la Muzeul Porsche din Stuttgart.

Via | Automedia

Comentarii (3)

  • @sebastian toma
    Cred ca este o greseala "engeleze " pe la sfarsit
    1 1
  • @jiji
    Corect.

    Multumesc
    2 0
  • In curand
    In curand istoria Porsche disponibila pe torrent, intitulata "The Porsche Way" DVD-RIP :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru