JMS a creat doua pachete pentru Ford Focus facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.08.2009
Noile Ford Focus facelift si Focus ST facelift au primit un pachet estetic creat de tunerii germani de la JMS Racelook.

Germanii de la JMS Racelook au creat doua pachete pentru facelift-ul lui Ford Focus. Mai exact, acestia ofera un pachet pentru Ford Focus ST si un pachet pentru versiunea standard a lui Ford Focus. Ambele pachete prezinta un design similar, dar versiunea ST a primit cateva elemente definitorii. Pe langa pachetele estetice, cele doua modele au primit un set de arcuri sport care micsoreaza garda la sol si o evacuare sport creata de Stoffler Autotechnik.

JMS a echipat ambele versiuni ale lui Ford Focus facelift cu un set de jante Tomason TN6 de 19 inch, care au o latime de 8.5 inch. Aceste jante sunt imbracate cu anvelope de 225 cu un talon de 35, iar un set de patru jante cu anvelope costa 1.599 euro. Pentru ca jantele sa ocupe mai usor "spatiul liber" dintre pneu si aripa, JMS ofera un kit de arcuri sport H&R pentru Ford Focus, care micsoreaza garda la sol cu 40 milimetri pentru puntea fata si 35 milimetri pentru puntea spate, contra unei sume de 181 euro.

Ambele versiuni ale lui Focus au primit o buza inferioara pentru bara fata, pe cand bara spate a fost abordata de designerii JMS doar in cazul versiunii ST a lui Focus, care a primit o bara spate cu difuzor de aer integrat. Aripile lui Ford Focus ST au primit ornamente in stilul celor prezente pe Focus RS, care sunt disponibile atat pe nuanta carbon, cat si pe negru.

Focus poate fi echipat cu un sistem de evacuare Stoffler, construit din otel extrem de rezistent, care costa 970 de euro in cazul versiunii standard si 1.079 euro in cazul versiunii ST.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (2)

  • Stelian Opincariu
    Cool!
    0 0
  • dobricaveronel
    sakut
    ma intereseaza si pe mine daca poti sa ma ajuti!imi trebuie si mie pt bara ford focus st ornamente de priectoare pt bara fata dreapta proiectoare plus rama si spate amandoua.ms
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru