Jocurile Olimpice aduc ediţii speciale BMW Seria 1 şi Seria 3

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.07.2011
BMW celebrează prezenţa sa ca sponsor oficial în cadrul Jocurilor Olimpice de anul viitor cu o ediţie specială, destinată modelelor Seria 1 şi Seria 3.

BMW are onoarea de a sponsoriza Jocurile Olimpice şi Paralimpice de anul viitor, defăşurate la Londra. Pentru a sărbători cum se cuvine acest eveniment, constructorul bavarez anunţă introducerea unei ediţii speciale, bazate pe hatchback-ul Seria 1 şi pe sedanul Seria 3. Botezată Performance Edition, versiunea dedicată Jocurilor Olimpice va fi destinată doar pieţei din Marea Britanie.

În cazul Seriei 1, ediţia va putea fi comandată pe variantele cu trei şi cinci uşi ale versiunilor 116i, 116d şi 118d. Clienţii vor primi pachet aerodinamic M, jante de origine M de culoare neagră, stopuri pe fundal negru şi terminaţie, de asemenea neagră, pentru ţeava de eşapament.

La interior se vor regăsi scaune sport cu cusături Royal Blue, un volan semnat tot de divizia M, ca şi schimbătorul de viteze, praguri în aceeaşi nuanţă Royal Blue şi logo-uri speciale. Nu lipseşte nici suspensia sport, pregătită special de divizia M.

Şi în cazul sedanului Seria 3, Performance Edition vine alături de versiunile 118d şi 118i.

Nu lipsesc pachetul aerodinamic M, jantele de 18 inch cu logo-ul M şi toate celelalte îmbunătăţiri aduse fratelui mai mic. Tratament similar şi pentru interior, dar şi pentru suspensia modelului standard.

Ambele ediţii speciale vor fi disponibile în numai patru culori exterioare: Alpine White, Titanium Silver, Bluewater şi Black Sapphire.

via | carscoop

Comentarii (1)

  • Ivanoff
    A meritat asteptarea...
    Un fel de Logan Kiss FM :)
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru