PREMIERA: Kia Soul'ster Concept, galerie foto si info

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 11.01.2009
Concept Soul'ster, prezentat astazi de Kia, este de un crossover urban care combina avantajele unui pick-up, ale unui cabriolet si ale unei masini de oras.

Dupa cateva saptamani de mister si doua doua teasere care prefigurau un concept cel putin interesant, Kia dezvaluie in sfarsit prototipul care va reprezenta principala atractie a standului sau de la Detroit: Soul'ster.

Conceptul este derivat direct din crossoverul Soul, pe care Kia l-a prezentat in premiera la Salonul de la Paris, din toamna anului trecut. Vorbim de un cabrio-pick-up-leisure car al carui scop este unul pur ludic si care a fost creat pentru ca designerii Kia sa isi imagineze pana unde ar putea merge limitele unui astfel de model. Conform comunicatului Kia, Soul'ster are radacini de roadster , are un look "industrial" si are un caracter dur, dar rafinat. Nuanta deschisa care acopera caroseria modelului este denumita oficial Soul'r Yellow, aceasta fiind garantul unei aparitii scanteietoare la standul Kia de la NAIAS Detroit.

Principalele caracteristici de design sunt reprezentate de parbrizul scurtat, de plafonul din doua bucati, de grilele de aerisire din aripile fata, de rollbar-urile care imprima un look agresiv si de blocurile optice LED care emana o lumina cu tenta albastruie.

Motoarele pe care Kia le-a montat pe conceptul Soul'ster sunt reprezentate de aceleasi unitati pe care le regasim in gama Soul: 1.6 GSL (benzina) si 1.6 CRDi (diesel). 

Comentarii (3)

  • Felicitari
    Felicitari baieti pentru http://jalopnik.com/5127204/kia-soulster-concept-a-korean-geo-tracker
    Bravo.
    0 0
  • Felicitari bis
    Felicitari si de la mine. Ma faceti sa ma simt mandru ca sunt roman:

    http://www.worldcarfans.com/9090109.024/kia-soulster-concept-first-full-image-leaked

    http://carscoop.blogspot.com/2009/01/kia-soulster-concept-photo-leaked-ahead.html

    http://www.autoblog.com/2009/01/09/leaked-first-kia-soulster-photo-info/

    Tineti-o tot asa!
    0 0
  • kia soul
    kia soul
    Cam futurista, ca orice concept. In realitate va arata altfel. Kia Soul (fara bena) se vinde incepand de la 8200 Euro in Coreea (unde se si produce). Am inteles ca va ajunge anul asta si in RO. Oare la ce preturi?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru