Kia va dezvalui viitorul Opirus in stadiu de concept

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.03.2009
Kia va dezvalui la Salonul Auto de la Seul conceptul care prefigureaza noua generatie a sedanului de lux Opirus.

In cadrul Salonului Auto de la Seul, Kia va dezvalui publicului un concept care anticipeaza un viitor sedan de lux. Botezat KND-5, prototipul va fi un inlocuitor pentru vechiul Opirus si un potential rival pentru actualul Volkswagen Passat CC.

Lansarea unei versiuni de productie este asteptata spre sfarsitul acestui an, aceasta urmand sa preia multe elemente de design promovate de conceptul KND-5: liniile de coupe, luminile LED, jantele de 20 de inch si acoperisul panoramic.

Noul concept coreean a fost dezvoltat pe o platforma cu tractiune fata, ce va fi imprumutata mai tarziu si de Hyundai pentru modelul Azera. Ampatamentul noului KND-5 masoara 2845 de mm ceea ce inseamna ca interiorul va fi mult mai spatios decat cel al vechiului Opirus.

Sub capota conceptului se va afla un propulsor V6 de 3.5 litri. Speculatiile nu exclud nici posibilitatea folosirii unui sistem de tractiune integrala Haldex.

via | Worldcarfans

Comentarii (5)

  • pizda
    seamana cu passat cc
    0 0
  • viitorul oprius......
    mai degraba seamana dupa linia geamurilor si a caroseriei in special partea dinspre portbagaj cu BMW seria 3 dar tu cum te pricepi sa vorbesti "frumos" asa te pricepi si la masini.
    0 0
  • Mircea T
    pare frumos
    pare frumos acest Opirus, dar cu siguranta va pierde clientii fani diesel, daca nu vor monta si un astfel de motor. Mie chiar mi-ar place sa aiba un diesel de vreo 2 litri sau 2.5. Oricum designul este foarte frumos
    0 0
  • Mircea
    De acord in intregime cu Noks. Chiar si fata aduce putin a BMW Seria 3
    0 0
  • Decimus4u
    Corcitura
    Asemenea masina nu are ce cauta pe piata auto. Ma intrab daca exista fani Kia :))).
    Are elemente imprumutate nesimtit de la Mercedes si BMW ca doar sunt cei mai buni!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru