KITT revine in haine de Mustang

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.01.2008
Celebrul serial din anii '80 va reveni intr-o versiune noua si cu o masina noua: Mustang GT500KR.

Serialul de televiziune Knight Rider va reveni anul acesta. Inainte de a incepe trasmisia lui, producatorii au lansat un video teaser.

Doua lucruri sunt esentiale in legatura cu acest show TV. Mai intai este vorba despre actorul David Hasselhoff care a jucat anterior rolul lui Michael Knight si in versiunea din 1982 a serialului si KITT.

Daca David Hasselhof este inca in negocieri cu producatorii noii versiuni a celebrului serial, stim sigur ca KITT (Knight Industries Three Thousand), vehicului protagonist al show-ului, va fi reprezentat de un Mustang GT500KR. Se pare ca cei de Ford au platiti destul de mult ca Mustang GT500KR sa devina noul KITT, dar nu se cunoste nicio cifra oficiala. 


Taguri: Ford, GT500KR, Mustang

Comentarii (1)

  • Mustang..
    Mustang este deja un super-brand. sumele cred ca sunt irelevante in comparatie cu reclama pe care o va primii. cine nu ar vrea un mustang..cu filmul asta or sa isi doreasca si mai multi mustangul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru