Lancia Deltina urmeaza dupa Delta

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 09.06.2008
Olivier Francois, CEO Lancia, anunta un hatchback mai mic bazat pe noul model Delta.

Esential

70.000 de unitati Delta planuieste Lancia sa vanza pe an.

Lancia intentioneaza sa exploateze la maxim momentul aparitiei noului hatchback Delta. Italienii studiaza posibilitatea de a extinde gama noului model, printr-un hatchback de clasa mica bazat pe Delta.

Lancia comercializeaza in acest moment in clasa mica hatchback-ul Ypsilon, dar intentioneaza sa-l inlocuiasca cu un model mai practic si mai economic, asemanator noului Delta.

Olivier Francois, CEO Lancia, a declarat recent ca exista spatiu pentru un nou model situat intre Ypsilon si Delta, dar specialistii de pe piata spun ca insuccesul modelului Ypsilon va duce la disparitia lui.

Viitorul model se va numi Deltina si va fi construit pe platforma lui Fiat Grande Punto. Daca pentru noul Delta, Lancia planuieste sa vanda 70.000 de unitati anual, pentru viitorul Deltina cifra vizata ar fi de 50.000 unitati anual.

Via | Automotive News 

Taguri: Delta, Lancia, Ypsilon

Comentarii (2)

  • mariux
    design
    superb design!!! superb!
    uite acesta se numeste design, pentru toti care cred ca loganul (sub toate formele lui) are ceva in comun cu designul. si nu numai loganul si celelalte care mai sunt laudate pe nedrept...
    inca o data felicitari lancia.
    0 0
  • mda uite ce design ...penal ...uite ce bot urat! uite cum seamana izbitor cu nissan murano (google't si o sa intelegi de ce), fotografia asta e cea mai reusita oricum pt ca am vazut masina live la geneva si am ramas masca cat de prost au putut sa o deseneze tocmai italienii(oricum cine o cumpara cumpara defapt un bravo...)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru