Lancia Flavia Cabrio - italienii aduc la Geneva noua lor decapotabilă

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.02.2012
Rezultat al colaborării dintre Fiat şi Chrysler, noul Lancia Flavia Cabrio va debuta în formă finală la Geneva. Modelul dispune de un motor de 2.4 litri benzină.

Esential

175 de cai putere oferă motorul pe benzină disponibil pe Lancia Flavia Cabrio.

Asocierea dintre Chrysler şi Fiat i-a adus subsidiarului Lancia o gamă extrem de bogată peste noapte. Anul trecut, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, italienii au expus la standul lor produse noi, bazate pe modele americane. După Theta, care are la bază 300C, Lancia aduce anul acesta şi Flavia Cabrio, derivatul italian cu acoperiş rabatabil al lui Chrysler 200 Convertible.

Modelul, o reîntoarcere în segmentul cabrioletelor după zeci de ani de absenţă, a fost propus pentru producţia de serie după ce publicul s-a manifestat pozitiv în cadrul salonului elveţian de anul trecut, când Flavia Cabrio a fost expusă în formă de pre-producţie.

Versiunea de serie, programată să ajungă în showroom-uri chiar de luna viitoare, va folosi un motor pe benzină de 2.4 litri, cu patru cilindri, capabil să ofere 175 de cai putere şi 225 Nm, asistaţi de o transmisie automată cu şase rapoarte.

Italienii vor oferi o singură versiune de motorizare şi un singur nivel de echipare, destul de generos.

Acesta include: jante din aliaj, ESP, interior îmbrăcat în piele, climatizare automată, acoperiş rabatabil operat electric, scaune şi oglinzi încălzite şi reglabile electric, faruri adaptive, sistem de navigaţie şi un sistem audio Boston Acoustics, care vine cu şase difuzoare. 

via | carscoop

Comentarii (8)

  • Lancia
    Nu arata rau deloc. Americanii fac masini frumoase.
    18 7
  • antiLancia
    Arata rau. Americanii fac masini urate.
    15 18
  • designul Lancia si americanii
    Nu arata rau deloc! Dar asta nu inseamna ca americanii fac masini frumoase...din contra, cei mai buni designeri auto (la care apeleaza inclusiv americanii) sunt italieni. Gata, v-ati impacat Lancia cu Antilancia?
    17 2
  • sa vina americanii
    arata altfel.................................americanii au inchis TOATE fabricile de masini........ acum le deschid pe toate in RO....:::))))
    1 4
  • spatele aduce a jaguar.
    fata aduce a saab putin distorsionat.
    hm, totusi e doar un chrysler
    3 6
  • Roller
    @Devorattor
    Acum depinde si de gusturi. Americanii au facut(sa nu uitam ca masinile clasice americane au fost cele mai frumoase la timpul lor) si fac in continuare masini frumoase.
    Pt mine Camaro e cea mai frumoasa masina sport,imi place mai mult decat orice Ferrari,Lambo si ce mai exista pe piata.
    Gusturile nu se discuta
    7 1
  • un cititor
    Toate ca celelalte, dar o motorizare mai calumea n-au gasit si ei prin magazie? 175 CP din 2.4 litri, in conditiile in care altii scot 170 CP din 2 litri?
    Ma mir, pentru ca grupul Fiat are acum multe motoare turbo atractive, de exemplu 1.8 TBI de pe AR.
    4 2
  • @
    @un cititor: Nu ai prefera sa conduci masina decapotata pe Coasta de Azur cu un motor aspirat relaxat, decat sa te impinga turbina din spate si sa nu poti admira peisajele ? Crezi ca acesta nu merge ? Urca-l la 6-7000rpm si apoi sa vezi
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru