Lancia Ypsilon Diamond, bijuteria italienilor la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.09.2011
Lancia aduce la Frankfurt un studiu de design bazat pe Ypsilon, numit Diamond. Acesta are o vopsea specială, care imită cromul şi materiale de top.

Lancia îl aduce la Frankfurt pe Ypsilon Diamond, un experiment al italienilor pentru un posibil model de producţie. Vopseaua lui Ypsilon Diamond are finisajul "eco-chrome", care oferă un efect similar cu cromarea fără procedeul propriu-zis. Ca de obicei, caroseria lui Ypsilon este vopsită în două culori, cea de-a doua fiind albul. Vopseaua utilizată este tot "eco-chrome" şi oferă un aspect cald şi plăcut, numit "Chiffon White". Cele două culori utilizate de acest model au fost alese de specialiştii de la Lancia Style Center, deoarece culoarea acestui model face parte dintr-o filozofie bazată pe eleganţă, personalitate, joacă, creativitate, stil şi cea mai mare gamă de opţiuni de personalizare.

Interiorul lui Ypsilon Diamond prezintă un amestec de eleganţă şi rafinament prin materialele şi finisajele folosite. Tapiţeria poartă amprenta Lancia pentru detalii şi utilizează două tipuri de piele – "galuchat" şi "nabuk". Secţiunile laterale ale scaunelor, bordul şi feţele de uşi sunt îmbrăcate în piele "nabuk", în timp ce porţiunea centrală a scaunelor şi faţa tetierelor sunt îmbrăcate în piele "galuchat".

Plafonul este îmbrăcat în Alcantara de culoare deschisă, la fel ca montanţii portierelor şi parasolarele.

Vopseaua eco-chrome este prezentă şi la interior, capacele fantelor de aerisire ale instalaţiei de climatizare, mânerul torpedoului, mânerele de deschidere ale portierelor, "spiţele" volanului şi maneta schimbătorului de viteze fiind finisate cu această vopsea. Maneta schimbătorului de viteze a primit un tratament special, ce imită cristalul, amintind privitorilor motivul utilizării numelui "Diamond".

Via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Ce nasoala e!!
    2 3
  • ce fiinta fara viata , cum poti spune asa ceva despre o masina atat de draguta ...get a life freak..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru