Land Rover va lansa doua editii speciale a lui Freelander 2

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.12.2009
Land Rover a pregatit pentru britanici doua versiuni noi ale modelului Freelander 2. Botezate "White" si "Black", acestea vor fi disponibile incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Esential

21.592 euro va costa o editie speciala a lui Freelander 2

Luna ianuarie va aduce britanicilor o noua surpriza din partea constructorului Land Rover. Oficialii companiei au prezentat doua editii speciale, botezate sugestiv “White” si “Black”. Aceste versiuni noi vin la doar cateva saptamani de la prezentarea lui Freelander 2 “Sport”, o alta editie speciala oferita de britanici incepand cu luna ianuarie a lui 2010.

Freelander 2 “White” va dispune de o caroserie vopsita in culoarea Alaska White, iar versiunea “Black” va fi “pictata” cu nuanta Santorini Black. Pe langa aceste culori speciale, ambele versiuni vor avea la interior tapiterie neagra. De asemeanea, modelele vor dispune de sistemul start-stop, de jante de aliaj de 17 inch si de pornire fara cheie.

Pentru propulsarea noilor versiuni, britanicii au ales un motor de 2.2 litri diesel care produce 160 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 400 Nm, pe care l-au legat la o transmisie manuala cu sase trepte. Britanicii care isi doresc o astfel de editie speciala si-o vor putea achizitiona pentru suma de 21.592 de euro.

via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru