Land Rover va lansa un nou Defender peste patru ani

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.09.2010
Noua generaţie Land Rover Defender va debuta în 2014. Aceasta nu va mai fi oferită în la fel de multe versiuni de caroserie şi va avea o platformă mai modernă.

Englezii de la Land Rover lucrează la noua generaţie Defender. Modelul aniversează 62 de ani de existentă în acest an şi înlocuitorul său poartă denumirea internă de Project Icon. Lucrul la noul Defender a început în luna martie a acestui an, iar inginerii au o sarcină dificilă în faţă. Potrivit unei surse din cadrul acestei mărci, Land Rover „ştie cum ar trebui să fie noul Defender, dar încă nu a găsit o soluţie pentru a pune în practica toate elementele noului model.”.

Noul Land Rover Defender nu va mai fi oferit într-o multitudine de versiuni de caroserie, iar compania britanică se va baza mai mult pe vânzările militare şi de flote. Scopul celor de la Land Rover este reinventarea modelului Defender, care ar putea să nu fie vândut cu acelaşi nume, dar să păstreze o bună parte din valorile şi elementele estetice ale primei generaţii. Unele zvonuri anunţau că modelul va beneficia de noul şasiu T5 din oţel al mărcii britanice, dar surse din cadrul Land Rover consideră că Defender va fi prea greu pe viitor dacă va fi utilizată această soluţie tehnică.

Viitorul Defender ar putea utiliza noua tehnologie ERAD a celor de la Land Rover.

Tehnologia ERAD reprezintă o punte spate cu asistenţă electrică, lucru care ar oferi un avantaj tehnic în faţa competitorilor. De asemenea, noua tehnologie ar oferi un consum mai redus de carburant şi ar reduce emisiile de CO2. Pentru moment, nu există informaţii despre noile motorizări ale lui Defender.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • :)
    prea frumos!!!
    3 2
  • o Masina
    Oricat de nou va fi modelul ceva la masinile astea nu se va schiba niciodata! Increderea ca vei ajungea cu ea acolo unde nu vei ajunge cu vreo alta masina! Dupa cum nu nu se vor schimba niciodata nici oamenii care o vor cumpara. Oameni care iubesc aventura si natura si care nu dau doi bani pe xenoane, jante late, herghelii de cai putere si alte inutilitati. E o masina pentru cei dintr-o bucata pentru oameni ca vor sa ajunga din punctul A in punctul B indiferent cat de departe e B si cat de greu e drumul pana acolo.
    1 0
  • Hmmmm
    Tot Jeep e mai adevarat in off road
    0 4
  • @oooo0
    Care Jeep? Pentru ca singura masina produsa de ei eminamente de off road in momentul asta e Wranglerul. Si n-as fi sigura ca in varianta de fabrica merge mai bine in off-roas decat defenderul. Pe de alta parte. Variantele in care se produce Defenderul sunt mult mai numeroase si se pot da masinii o caruta de intrebuintari.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru