Lansarea viitorului Chevrolet Aveo a fost amanata pana in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.05.2009
Situatia financiara dificila a companiei GM a intarziat lansarea viitorului Chevrolet Aveo cu inca un an.

Problemele financiare ale companiei General Motors vor intarzia lansarea urmatoarei generatii Chevrolet Aveo. Divizia coreeana a companiei General Motors a inregistrat vanzari scazute chiar si pe piata din China, ceea ce a dus la micsorarea fondurilor pentru dezvoltarea noilor modele. Printre modelele amanate se afla si T300, urmasul lui Chevrolet Aveo.

Modelul denumit codat T300 trebuia sa fie lansat in anul 2010, dar lipsa de fonduri pentru dezvoltare a dus la amanarea lansarii pana in anul 2011. Competitorii viitorului Chevrolet Aveo sunt deja pe piata, fapt ce ar putea incurca si mai mult lansarea acestuia din 2011.

In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile diviziei coreene a companiei General Motors au scazut cu 44.5 procente in primele patru luni ale anului 2009. Aceasta divizie produce un sfert din totalul unitatilor fabricate de General Motors.

Via | Leftlane

Comentarii (11)

  • Chevy Powa
    O sa fie din nou cea mai tare masina pentru popor. Nu ca dulapurile romanesti sau ca porcariile nemtesti la mana a 8-a ce se partaie fum de diesel. Forta Chevy si Opel cele mai bune masini din lume. Degeaba dau bani renault si ceilalti sa iasa prost la euroncap pt Chevy e cu 12 clase peste renault & co. Dar cand vezi ca nu mai cumpara nimeni porcaria ta joci murdar la fel ca VW si Audi ce dardaie de frica concurentei asiatice.
    2 8
  • Dinamovistul
    da!
    Sunt TOTAL de acord cu tine NEX! Mi-ai citit gandurile. Forza OPEL si CHEVY! Forza Dinamo, campioana din Romania!
    1 10
  • Realitatea
    Posesori de Chevrolet, treziti-va!
    Cineva ar trebui sa le spuna posesorilor de Chevrolet Aveo ca ei conduc un Daewoo! E din Coreea, nu are nici o treaba cu America. Nu a pus nici un american mana pe asa ceva.

    Forta Ghena! Tomberoanele rebranduite sunt cele mai tari!

    Chevy..auzi la voi..Treziti-va !
    9 2
  • realitatea...
    Realitatea e ca masinile facute in coreea au piese facute in canada, mexim, statele unite...dar REALITATEA e ca nu stiti cu ce se mananca chevy...fie el facut in coreea. Opel si chevy au piese mult mai ieftine si mai durabile fata de dacia, renault si alte firme...treziti-va la realitate!!!!
    1 4
  • Bai Realitatea tv si ce daca? Ce Daewoo nu au fost masini bune? Eu am avut Cielo 8 ani si a mers brici. Chevy si Opel sunt cam la fel caci inpart si motoare si platforme, insemnand ca tu insinuezi ca si Opel e o masina de 2 bani nu? Ma faci sa zambesc .
    2 3
  • OPEL vs ceilanti
    OPEL E NUMARUL 1 SI DEGEABA VORBESC UNI PROSTI. POATE LEXUS SI MERCEDES SE APROPIE DE CALITATEA LU OPEL, RESTU SINT LA ANI LUMINA IN URMA.
    2 5
  • cineva
    alex
    buna gluma , am ras de m-am prapadit , in comparatie mai trebuia inclus si volvo si saab
    3 2
  • alcineva
    unde i gluma
    Mai glumetule da de ce nu teai semnat sti tu care ii bun sau care nu.
    1 4
  • daca
    nu e o gluma inseamna ca ori te plateste opel sa faci valuri pe site sau nu ai condus niciodata alta masina in afara de opel si esti foarte incapatanat sa conduci alte masini , dar totusi sa zici ca mercedes nu ajunge la calitatea masinilor opel tre sa fii deviat la maxim ,
    1 1
  • nu-l luati in seama
    pe baiatul care abereaza..........cred ca se drogheaza si in al doilea rand daca radeti de el s-ar putea sa creada ca are umor si sa persevereze............
    2 0
  • Adrian
    aveo
    Dragilor,Chevrolet Aveo nu a atat de buna pe cum o laudati.
    Are doar 1 stea la euro-in-cap si a fost desemnata cea mai putin satisfacatoare masina a anului 2007.
    Asa ca,hai cu amanarea,poate faceti o masina mai buna next time.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru