Lexus a devenit furnizorul oficial al Prinţului Albert de Monaco

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.04.2011
Lexus a fost ales furnizor oficial al Prinţului Albert de Monaco. Modelul LS600h îl va conduce pe Alteţa Sa la nunta sa cu Dra. Charlene Wittstock.

Lexus a fost aleasă furnizor oficial al Alteţei Sale Serenisimă, Prinţul Albert al II-lea de Monaco. Colaborarea dintre Casa princiară de Monaco şi Lexus Europe va debuta la nunta Alteţei Sale cu Dra. Charlene Wittstock, pregătită pentru 2 iulie 2011, când Alteţa Sa va fi condus într-un Lexus LS 600h. ASS Albert de Monaco este unul dintre liderii care încearcă să facă ceva pentru mediul înconjurător, Fundaţia Prinţul Albert de Monaco fiind înfiinţată în 2006 şi având în derulare peste 150 de proiecte de monitorizare a efectelor încălzirii globale asupra mediului înconjurător şi a speciilor pe care de dispariţie.

Fundaţia Prinţul Albert de Monaco oferă suport în gestionarea resurselor de apă din regiunile aflate în dezvoltare, iar ASS Albert de Monaco a definit un set de acţiuni derulate de Casa princiară în direcţia mobilităţii sustenabile şi a cerut guvernului să realizeze un plan pe termen lung, care să pună accent pe reducerea efectelor vehiculelor asupra mediului înconjurător.

Compania Lexus se declară onorată că a fost aleasă de ASS Albert de Monaco pentru a contribui la atingerea obiectivelor Alteţei Sale.

În anii ce vor urma, gama Lexus va avea doar propulsie hibridă, nemaifiind oferite versiunile de echipare care avea doar motoare cu ardere internă. În prezen, procentul de hibrizi din gama Lexus este de 60% pentru gama LS, 50% pentru gama GS şi 70% pentru gama RX. În plus, constructorul nipon a lansat şi prima compactă premium cu propulsie hibridă – CT200h.

Via | Lexus

Comentarii (5)

  • Monaco & Lexus=LOVE
    O alegere buna facuta de Print, dar si mai buna pentru Lexus.
    6 2
  • buna idee
    Cred ca am sa trec si eu pe Lexus in regatul meu imaginar.
    4 0
  • Coradrian
    Limuzina princiara nu manelara ca altele..nu spun care :)
    Dar mai bine ar fi dat un Jaguar XJ. Are un renume si o istorie in spate. Dar LS este mai confortabil asa ca e mai bine pt. el .
    5 1
  • Anonim
    Text
    @Coradrian-Sa nu uitam ca Lexus este produs de Toyota,care are o istorie lunga in trecut.
    1 0
  • Anonim
    I
    Asa este. Lexus este marca sunb care Toyota produce automobile de lux,iar lexus este recunoscut in sua ca cel mai fiabil autoturism de lux.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru