Lexus GX a fost scos de pe lista "Nu cumparati!"

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.05.2010
Americanii de la Consumer Reports au scos modelul Lexus GX de pe lista "Nu cumparati!" in urma rezolvarii problemelor aparute la sistemul de control al stabilitatii.

Acum o luna de zile in cadrul unui test realizat de Consumer Reports, Lexus GX a avut ceva probleme cu sistemul de control al stabilitatii, iar americanii au catalogat modelul ca o masina care nu trebuie cumparata. De aceasta data americanii de la Consumer Reports au declarat ca in urma rezolvarii acestei probleme, Lexus GX a parasit lista "Nu cumparati!".

Japonezii de la Toyota au corectat softul care cauzase problemele descoperite de Consumer Reports, iar toate modelele noi ce urmeaza sa fie comercializate au "suferit" aceasta modificare. De asemenea, proprietarii de Lexus GX au fost rugati sa se prezinte cu masinile in service pentru remedierea acestei probleme, costurile urmand sa fie suportate de constructor.

Odata cu rezolvarea acestei probleme, Consumer Reports a declarat ca Lexus GX dispune de o manevrabilitate buna in ciuda faptului ca este greoaie si dizgratioasa, lucru des intalnit in segmentului auto din care face parte.

Via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru