Lexus IS 350C, preparat de VIP Auto Salon

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.11.2009
VIP Auto Salon si JTuned au creat un kit de design pentru Lexus IS 350C. Masina a fost botezata Matador Red IS C si a fost prezenta in cadrul SEMA.

Producatorul de piese VIP Auto Salon si site-ul japonez JTuned au colaborat la realizarea unui pachet de design si performanta pentru modelul Lexus IS 350C. Masina a fost prezentata in cadrul SEMA si poarta denumirea Matador Red IS C. La exterior, vopseaua mata de culoare rosie se imbina cu capota si spoilerul realizate din fibra de carbon.

De asemenea, jantele Work Gnosis GS3 MDB, incaltate cu pneuri Ventus V12 de proveninenta Hankook imbuntatesc aderenta si manevrabilitatea masinii. La interior, VIP Auto Salon a folosit piele de culoare neagra de provenienta Katzkin, iar pentru realizarea “broderiilor”, acesta a apelat la ajutorul celor de la Coach Auto Style. In ceea ce priveste partea mecanica, cei de la VIP Auto Salon au adaugat o galerie de admisie si un sistem de evacuare produs de Joe Z.

Cu ajutorul acestora, performantele motorului si sunetul acestuia au fost imbunatatite. VIP Auto Salon nu a uitat nici de unitatea ECU, pe care a recalibrat-o pentru a optimiza consumul de carburant si, de asemenea, a adaugat filtre de aer TOMS si un sistem de acceleratie liniar. Pretul de achizitie al acestui pachet este de 10.000 de euro, iar durata in care inginerii opereaza aceste modificari este de o luna si jumatate.

via | automobilesreview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru