Lexus LS 600h L pentru nunta prinţului Albert de Monaco

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.05.2011
Prinţul Albert de Monaco şi Charlene Wittstock vor avea ca maşină oficială la nunta lor, în 2 iunie, o limuzină Lexus hibridă.

După nunta regală care i-a avut în prim-plan pe Prinţul William şi pe Kate Middleton, a doua nuntă regală care va avea loc în 2011 va fi orientată înspre ecologie. Nunta prinţului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, care va avea loc în 2 iunie, va avea ca maşină oficială un exemplar Lexus LS 600h L construit special pentru acest eveniment.

Alegerea unui hibrid pentru nunta prinţului de Monaco nu este nici întâmplătoare, nici curioasă, aplecarea lui Albert de Monaco către zona ecologiei fiind mai mult decât cunoscută în Europa.

Versiunea specială a lui LS 600h destinată nunţii princiare este vopsită într-o nuanţă albastru închis, dispune de lumini de maşină oficială amplasate la nivelul grilei frontale, iar sub capotă vine cu un motor cu opt cilindri de 5.0 litri ajutat de un propulsor electric. 

via | automedia.bg

Comentarii (7)

  • Pseudo-ecologist
    Cred ca aceasta e cea mai potrivita eticheta atat pt masina cat si pt print!
    Daca era intradevar "eco" venea cu o trasura trasa de cai,ca la cealalta nunta princiara!
    Auzi ,eco V8 5.0 Litri.......macar aia de la BMW au avut bunul simt sa le spuna ActiveHybrid
    10 6
  • pacpac
    @Serd
    Monaco e diferit de Marea Britanie e prea rafinat printu ala sa mearga intr-o trasura totusi monacu e paradis fiscal ar rade lumea de el daca ar veni cu martoagele si baietii sa stea cu ferrari etc
    2 10
  • De dragul naturii :)
    Ca sa nu consume mult de la biserica la masa :)
    6 0
  • Martoagele alea sunt mai scumpe ca Lexususl asta.
    Habarnist mic ce esti !
    13 0
  • tomita
    ce varsta are panarama asta mah? de e print. frate nu mai mor capetele astea regale la varsta potrivita ca pe vremuri. inainte erau regi incoronati la varste foarte mici, si acum astia o ard in printisme la 50 de ani.
    mai are nitel si moare si tot print este (referitor la charles acum)
    0 5
  • "pacpac"
    Casa regala britanica cred ca are mai multa"greutate" decat cea din principat!
    4 0
  • @tomita
    pe vremuri regii participau la batalii si alte conflicte care le scurtau viata "foarte"! acuma cheltuiesc toata viata banii din diferite dijme si alte mosteniri si isi permit sa o arda (reguleze) cand vor si pe cine vor!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru