Lexus pregăteşte lansarea lui CT300h, o versiune nouă de 200 CP

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.05.2011
Lexus va extinde gama modelului său compact cu o versiune nouă, botezată CT300h. Modelul ar urma să dispună de un ansamblu hibrid capabil să totalizeze 200 de cai putere.

Lexus pregăteşte extinderea gamei cu două noi propuneri, ce urmează a fi dezvăluite în următoarele luni. Divizia de lux a celor de la Toyota lucrează în prezent la o versiune mai potentă a hatchback-ului CT200h şi la un crossover de mici dimensiuni, poziţionat sub actualul RX. Informaţia a fost oferită chiar de un oficial al constructorului nipon, Tony Cramb, preşedintele diviziei Lexus Australia.

Proaspăt lansat şi pe piaţa din România, hibridul CT200h se pregăteşte să ofere publicului din întreaga lume şi o versiune mai potentă, botezată CT300h. Lexus a înregistrat deja indicativele CT300h şi chiar CT400h, ceea ce întăreşte speculaţiile privind o serie de versiuni mai potente.

Derivatul va fi capabil să ofere publicului din segmentul premium compact şi un ansamblu ceva mai puternic decât cel de 136 cai putere, existent pe entry-level-ul 200h. Din primele informaţii, japonezii promit o putere totală de 200 de cai pentru noua versiune a compactei.

În aceste condiţii, modelul nipon va putea pune în pericol şi mai mult liderii germani ai segmentului.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru