Lexus RX 450h isi va face debutul european la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.02.2009
SUV-ul hibrid Lexus RX 450h va debuta pe piata din Europa prin prezentarea de la Salonul Auto de la Geneva.

Lexus va prezenta SUV-ul hibrid 450h in premiera Europeana la Salonul Auto de la Geneva. Inginerii japonezi de la Lexus au operat schimbari asupra trenului de rulare hibrid pentru a ajuta noul SUV sa aiba emisii de CO2 mai scazute. Cea de-a treia generatie a modelului RX are un design care este corespunzator filozofiei de design L-finesse.

Interiorul lui RX 450h a fost impartit in doua zone si beneficiaza de numeroase inovatii tehnice pentru a imbunatati siguranta si confortul oferite pasagerilor sai. Alaturi de RX 450h, Lexus va prezenta roadster-ul IS 250C. Acesta are un acoperis pliabil din aluminiu, care poate fi decapotat in doar 20 de secunde.

IS 250C are un motor V6 de 2.5 litri care dezvolta 205 CP si este echipat cu o transmisie automata cu sase trepte. Cele doua modele vor fi insotite in standul Lexus de sedanul IS-F si de modelele hibrid GS 450h si LS 600h.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru