Lexus va miza pe un design mai îndrăzneţ în viitor

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.09.2011
Lexus promite că va risca mai mult la capitolul design pe viitor. Modelele japoneze vor prelua liniile îndrăzneţe ale noului GS şi le vor duce mai departe.

După ce a riscat totul pe designul insolit al noului GS şi a câştigat aprecierea publicului, Lexus promite noi experienţe la fel de îndrăzneţe. Tokuo Fukuichi, directorul departamentului de design al grupului Toyota, a susţinut că viitoarele modele Lexus vor prelua şi mai apoi exploata la maxim liniile grilei frontale a actualului GS.

"Viitorul model pregătit de noi va duce mai departe designul acestei grile. Probabil vă veţi aminti această grilă când o veţi vedea pe stradă", susţine Fukuichi.

Subsidiarul de lux al celor de la Toyota este dispus să rişte mai multe atunci când vine vorba de design, plănuind să lase deoparte liniile conservatoare şi asumarea unor riscuri.

"Nu este indicat să ne mulţumim cu un design care nu iese foarte mult din tiparele actuale. În aceste condiţii te alegi cu un produs de serie fără un caracter puternic definit", a ţinut să precizeze acelaşi Fukuichi. 

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru