Lexus va prezenta versiunea transparenta a lui LF-A la Milano

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Lexus va prezenta o macheta transparenta a coupe-ului LF-A in cadrul Saptamanei Modei de la Milano.

Oficialii Lexus au anuntat ca vor avea un exponat deosebit in cadrul Saptamanei Modei de la Milano. Producatorul japonez va prezenta versiunea transparenta a supercar-ului LF-A. Acest exponat a fost creat pentru a prezenta elementele interne ale lui LF-A, precum si anumite elemente de design ce stau in spatele supercar-ului japonez.

Lexus LF-A a fost surprins de fotografii spion in timpul testelor pe circuitul Nurburgring, ceea ce denota faptul ca acest model a trecut de stadiul de concept si ca inginerii japonezi lucreaza la dezvoltarea acestuia. Odata ce va fi luminat, exponatul va prezenta componetele interne ale motorului si ale suspensiei.

Daca Lexus LF-A va intra in productie, acesta va avea un pret de circa 225.000 dolari si va fi echipat cu un propulsor V10 de peste 500 CP. Lexus ar putea sa produca acest model intr-o serie limitata de numai 100 unitati, dar productia va putea fi marita in cazul in care cererea pentru LF-A este consistenta.

Via | MotorAuthority

Taguri: LF-A, Lexus, Milano

Comentarii (1)

  • lexus+audi=love
    era cat pe ce sa evit stirea asta crezand ca e vorba de un audi r8, si cand colo, iata:LEXUS.Spatele cel putin seamna iar forma parca aduce si a TVR.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru