Lifan Seria 3, clona lui Mini

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.01.2008
Chinezii au lansat un nou model care reprezinta o copie fidela a designului Mini si imprumuta numele unui model BMW.

Esential

5 usi are modelul Lifan Seria 3.

Producatorii auto din China sunt recunoscuti pentru clonele lor in materie de design auto. Ultima isprava a unui producator auto din China a fost sa realizeze o copie a unui model si sa preia denumirea altuia.

Astfel, Lifan Auto a realizat o clona a celebrului model MINI, modelul chinez fiind intitulat Lifan Seria 3. Singurul element original adus de constructorul asiatic la modelul Lifan Seria 3 sunt cele 5 usi , in loc de 3 existente pe modelele Mini.

In rest, designerii chinezi s-au limitat la redarea liniilor si formelor existente pe modelele Mini. Se pare ca pentru aceasta clona, chinezii de la Lifan au tinut sa se inspire doar din cadrul grupului BMW.

Taguri: BMW, Mini, Seria 3

Comentarii (1)

  • luxxxien
    lol
    Pe cand o copie a Daciei Logan????Eventual la un pret mai mare...Zicea tata o data: ba, daca fiecare chinez face un nasture pe zi, in doua saptamani falimenteaza toti ceilalti producatori de nasturi...Fereasca-ne oricine poate de ajtia mici cu ochi mijiti...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru