Lincoln MKT Concept, lux in stil american

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.01.2008
Salonul de la Detroit a gazduit premiera mondiala a lui Lincoln MKT, un concept luxos adresat familiei.

Esential

425 de cai putere scoate motorul turbo V6 de 3.5 litri al lui Lincoln MKT.

Salonul de la Detroit nu inseamna doar concepte si modele noi care ne intereseaza direct ci si un loc prielnic pentru marcile tipic americane de a-si expune viitorul. Este si cazul celor de la Lincoln, care au lansat un prototip superluxos denumit MKT si care, in versiunea de serie, ar putea deveni un rival la sange al lui Mercedes R-Klasse. Spre deosebire de multe alte concepte prezente in acest an la Detroit, Lincoln MKT are sanse foarte mari sa fie prezentat in versiune de serie in scurt timp.

Interiorul lui MKT reia o linie des utilizata de prototipurile marcii de lux a Grupului Ford, cu o consola flotanta care separa randurile de scaune, cu climatizare separata pentru fiecare loc in parte si cu monitoare multimedia cu posibilitati multiple de conectare.

In ceea ce priveste motorul, conceptul MKT ascunde sub capota un Ecoboost de ultima generatie provenit din Grupul Ford. Este vorba de un V6 turbo de 3.5 litri de 425 cai putere la 5750 rpm si 540 Nm intre 2000 si 5000 rpm. Acesta este cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte care asigura transmisia integrala permanenta.

Taguri: Lincoln, MKT

Comentarii (2)

  • un singur lucru..
    mult prea extravaganta si prea indrazneatza..mie unu nu imi place :-??..e finisata aranjata decorata si altfel. dar e prea .. nu stiu .. pur sis implu nu cred ca se potriveste mediului in care traim noi.
    0 0
  • un singur lucru..
    mult prea extravaganta si prea indrazneatza..mie unu nu imi place :-??..e finisata aranjata decorata si altfel. dar e prea .. nu stiu .. pur si simplu nu cred ca se potriveste mediului in care traim noi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru