Lorinser a creat un kit estetic pentru Mercedes-Benz GLK

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.09.2009
Germanii de la Lorinser au creat un pachet estetic pentru Mercedes-Benz GLK. Modelul german a primit o noua vopsea si un pachet estetic mai agresiv.

Tunerii de la Lorinser au prezentat noul lor pachet pentru Mercedes-Benz GLK. SUV-ul compact din Stuttgart a primit o noua nuanta de caroserei si un pachet estetic mai agresiv. Alaturi de acestea, Lorinser ofera si o noua evacuare sport din otel inoxidabil si un set de jante din aliaj. Kit-ul de tuning este lipsit de elemente care sporesc puterea motorului, modelul GLK dezvoltand in continuare 231 CP.

Noua nuanta de caroserie a lui Mercedes GLK 280 se numeste "fiery opal" si va fi disponibila si pe anumite accesorii de la Lorinser, cum ar fi tricouri, sepci si umbrele. Din pacate, tunerii de la Lorinser nu au modificat suspensia, transmisia sau motorul lui GLK 280, multumindu-se cu un mic pachet estetic. Singura imbunatatire in materie de manevrabilitate sta la nivelul jantelor de 22 inch, care ii confera SUV-ului german un plus de stabilitate, completat de anvelopele Yokohama de 265 milimetri cu care a fost echipat acest model.

Kit-ul estetic creat de Lorinser pentru Mercedes GLK cuprinde un set de bare de protectie fata/spate, un set de praguri laterale si proiectoare de dimesiuni mari. Difuzorul de aer integrat in bara din spate cuprinde cele patru tevi ale noii evacuari sport din inox.

Pentru a realiza un contrast deosebit, Lorinser i-a oferit lui GLK un set de jante de 22 inch cu 0 latime de 9 inch, care au fost vopsite in negru si au primit un finisaj mat.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • Naivul
    @Automarket
    Ala a "stors.." altul a "creat" miste stiri dea dreptul copilaroase.Cred ca cei de la automarket sunt in criza de idei.Veniti cu ceva mai nou oameni buni!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru