Lorinser tuneaza Mercedes GLK, pe hartie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.08.2008
Lorinser isi rezerva dreptul de a fi una din primele firme de tuning care vrea sa personalizeze Mercedes GLK.

Noul Mercedes GLK a suscitat un interes deoebit in randul publicului, atunci cand s-a lansat oficial la Beijing in luna aprilie. Crossover-ul gandit de nemti pare a fi deja un succes, in numai o luna de la deschiderea oficiala a comenzilor, 10.000 de unitati fiind deja rezervate.

Casa de tuning Lorinser vrea sa fie prima care personalizeaza look-ul modelului german de aceea a publicat deja o serie de schite care tradeaza accesoriile de care va dispune pachetul creat pentru Mercedes GLK.

Noul SUV compact al constructorului din Stuttgart va ajunge la dealerii europeni abia in luna octombrie a acestui an, peste Ocean urmand sa fie comercializat la inceputul anului si in Statele Unite.

Schitele puse la dispozitie de Lorinser lasa de inteles ca GLK va primi un bodykit nou alaturi de un set de jante din aliaj. Potrivit unor informatii preliminare, kitul pregatit de Lorinser va include si o suspensie noua sportiva si o serie de modificari minore la nivelul motoarelor din gama.

via |CarScoop

Taguri: GLK, Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru