Lotus Europa, cu diamante de 139.000 euro

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 12.09.2008
Winsor Bishop au furnizat diamantele necesare unui Lotus europa care valoareza 188.300 euro.

Esential

188.300 de euro costa modelul special Lotus Europa.

Lotus isi continua aniversarea implinirii a sase decenii de activitate prin realizarea unui Europa mai mult decat special.

Gratie ajutorului venit din partea companiei de diamante Winsor Bishop, Lotus va pregati un exemplar unic al modelului Europa. Modelul Europa personalizat cu diamante va fi prezentat in Hethel, Norfolk, in cadrul unui evenimentr special organizat de Lotus pe 14 septembrie.

Costurile diamantelor inserate pe modelul Lotus Europa sunt de 139.000 euro, iar costul total al modelului este de 188.300 de euro.

Diamantele au fost introduse pe cadranele de pe bord, atat pe turometru cat si pe vitezometru, pe maneta schimbatorului de viteze si pe sigla Lotus de pe capota.

In plus, interiorul lui Lotus Europa a fost imbracat intr-o piele speciala, iar exteriorul a fost vopsit intr-o nunata mai mult decat deosebita, care ofera impresia ca vehiculul este un diamant slefuit.

Via | Lotus

Taguri: Europa, Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru