Lotus vede actualul Elise in alb-negru

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.07.2009
Lotus a lansat doua versiuni speciale ale modelului Elise, botezate Black si White Edition. Ambele vin cu o serie de accesorii care imbunatatesc aspectul vizual.

Lotus pune la dispozitie clientilor sai care vor sa iasa din anonimat doua pachete de accesorii pentru modelul Elise. Botezate Elise White Edition si Elise Black Edition, cele doua versiuni speciale se adreseaza clientilor care detin echiparile SC si R ale modelului amintit mai sus.

Exemplarul "imbracat" in culoarea neagra dispune, printre altele, de etriere vopsite in culorile rosu sau argintiu, jante din aliaj de culoare neagra AD07 si un deflector inglobat in spoilerul posterior. Pentru caroserie, constructorul britanic a ales o vopsea Lotus Sport Black, completata de trei dungi Phantom Black.

Fratele constrastant, Elise White Edition, ofera o caroserie finisata in culoarea Aspen White completata si ea de trei dungi, de aceasta data in culoarea Ice White. Celelalte accesorii amintite mai sus pe Elise Black Edition se regasesc si pe varianta alba a editiei speciale.

Momentan, pachetul va fi disponibil doar in cadrul dealerilor din Marea Britanie, pretul perceput pentru un asemenea pachet fiind de 2270 de euro.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru