Lumma a creat un kit de tuning pentru Mercedes-Benz E-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.08.2009
Mercedes-Benz E-Klasse a primit inca un kit de tuning, de data aceasta de la germanii de la Lumma.

Tunerii germani de la Lumma au dezvaluit primele informatii ale pachetului lor pentru noul Mercedes-Benz E-Klasse. Kit-ul de tuning realizat acopera toate aspectele lui E-Klasse, si arata de parca ar fi fost creat chiar de designerii Mercedes-Benz. Astfel, modelul a primit un aspect ceva mai agresiv, dar integrat perfect in limbajul de design al producatorului din Stuttgart. Cu toate acestea, kit-ul estetic pentru E-Klasse cuprinde un set de bare de protectie redesenate, un set de praguri laterale, un cozoroc de luneta si un difuzor de aer integrat in bara din spate.

Interiorul lui E-Klasse a primit pedale sport din aluminiu si un design nou pentru ceasurile de bord. Toate covorasele au fost inlocuite cu elemente create de designerii Lumma. Modificarile la nivelul interiorului se termina aici, deoarece Mercedes-Benz E-Klasse ofera un interior deosebit inca din fabrica.

Lumma E50 CLR a primit si un kit de suspensie sport, care micsoreaza garda la sol cu 25 milimetri si este oferit alaturi de un set de jante din aliaj de 20 inch.

Germanii de la Lumma ofera mai multe modele de jante de aliaj, iar toate sunt imbracate cu anvelope Michelin de 245/30 R20 pentru cele din fata si 285/25 R20 pentru cele din spate. Modificarile operate trenului de rulare nu se termina aici, varful gamei E-Klasse primind un plus de 62 CP si 20 Nm, ridicand puterea V8-ului de 5.0 litri la 450 CP si cuplul motor la 550 Nm.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • nice
    arata bine masina
    0 0
  • NU NU NU!
    WTF mate?? Cei de la Mercedes-Benz creasera o capodopera! Lumma strica totul prin barele alea fata. :| Mai bine ar cauta sa "lucreze" masini care chiar au nevoie de o schimbare.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru