M5 Hurricane RS, cel mai rapid BMW din lume!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.12.2008
Tunerii germani de la G-Power au creat un M5 de 750 de cai putere pe care l-au botezat Hurricane RS.

Esential

750 de cai putere scoate motorul lui G-Power M5 Hurricane RS
367.4 km/h este viteza maxima atinsa de modelul german tunat de G-Power.

Tunerii germani G-Power au realizat o noua declinare pe baza lui BMW M5. Daca acum cateva luni admiram M5 Hurricane , ajunul Craciunului ne aduce in fata Hurricane RS, o bestie de care se tem toti adversarii de top ai lumii, indiferent ca fac parte din grupul modelelor de serie sau din cel al exemplarelor dopate de tuneri.

M5 Hurricane RS by G-Power scoate 750 de cai putere, particula "RS" din spatele denumiri ridicand cortina de pe cele doua turbocompresoare a caror presiune se ridica la 0.8 bari (versiunea Hurricane era fixata la 0.5 bari). Mai mult, comunicatul tunerului arata ca presiunea din turbine poate fi ridicata la 1 bar, ceea ce face ca modelul sa se ridice la cele mai inalte pretentii ale eventualilor sai viitori posesori.

Viteza maxima s-a modificat si ea, in mod evident: 367.4 km/h. Cifrele indica astfel o valoare mai ridicata cu 5 km/h decat cea a lui Mercedes CLS Brabus Rocket, posesorul titlului de cea mai rapida berlina de serie din lume.

via | ZerCustoms

Comentarii (2)

  • sunshine64sm
    Aripi are ??
    ☺☺☺
    0 0
  • fii sigur
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru