Marchionne: "Chrysler va intra pe profit in 2011"

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 11.10.2009
Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat-Chrysler, spera ca producatorul american, intrat recent in alianta cu italienii, sa redevina profitabil in urmatorii doi ani.

Puternic afectat de criza financiara de anul acesta, constructorul Chrysler a iesit la rampa cu noi declaratii ale  directorului executiv Sergio Marchionne, care a vorbit despre situatia companiei pe care o conduce si despre planurile de viitor. Previziunile acestuia pentru urmatorii doi ani sunt favorabile, pana la sfarsitul anului 2011 Chrysler urmand sa devina iar o companie profitabila.

Peste numai cateva saptamani, Sergio Marchionne va prezenta alaturi de colegii sai din echipa de management planul de dezvoltare pe urmatorii cinci ani. Adam Jonas, reprezentant Morgan Stanley, a realizat un raport care arata ca previziunile lui Sergio Marchionne au sanse sa se adevereasca.

Conform acestui raport, Chrysler ar putea avea un profit operational de 841 de milioane de dolari in 2010, insa va inregistra o pierdere neta de 169 milioane de dolari. Anul 2011 va fi unul bun. Compania va putea incheia anul cu 2.48 miliarde de dolari in contul de profit si exploatare si 952 de milioane de dolari in dreptul venitului net.

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • george
    MAI DEGRABA INTRA IN FALIMENT
    De parca ar fi prima "inexactitate" spusa de Marchionne...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru