Maserati GranTurismo S Automatic vine la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.02.2009
Maserati va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva noul sau GranTurismo S Automatic.

Esential

440 CP dezvolta motorul V8 de 4.7 litri al lui Maserati GranTurismo S.
490 Nm este cuplul motor dezvoltat de propulsorul V8 al lui Maserati GranTurismo S.

Producatorul italian Maserati se tine de promisiunea facuta fanilor si prezinta un model nou la fiecare salon auto international. La Salonul Auto de la Geneva, Maserati va prezenta noul GranTurismo S Automatic, echipat cu cel mai puternic motor V8 al companiei italiene.

Maserati GranTurismo S are un propulsor V8 de 4.7 litri care dezvolta 440 CP la 7.000 rpm si un cuplu motor de 490 Nm la 4.750 rpm. Puterea acestui motor este pusa pe sosea prin intermediul unei transmisii automate cu sase trepte, complet noua in gama GranTurismo.

Italienii au integrat anumite elemente sportive de la Quattroporte Sport GT S, cum ar fi eliminarea kick-down-ului atunci cand transmisia este in modul manual. Pe langa asta, GranTurismo S Automatic prezinta aceleasi elemente stilistice cu care ne-a obisnuit modelul cu transmisie manuala, cum ar fi pragurile laterale proeminente si jantele din aliaj de 20 inch.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru