Maserati va imprumuta tehnologia hibrida inaugurata de Ferrari

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.03.2010
Conceptul 599 GTB HY-KERS, dezvaluit la Geneva, a consemnat primii pasi ai constructorului italian pe segmentul hibrid. Maserati va beneficia de noua tehnologie pentru a se alatura fratelui sportiv.

Primii pasi facuti de Ferrari pe segmentul vehiculelor hibride ar putea insemna si primii pasi pentru fratii de concern de la Maserati, in acest domeniu. Scuderia italiana ar putea impartasi tehnologia inaugurata de conceptul 599 GTB HY-KERS, dezvaluit la Geneva, cu modelele Maserati, care vor fi nevoite sa isi reabiliteze pozitia pe piata in ceea ce priveste emisiile de CO2.

Desi relatiile dintre cei doi constructori de lux ai grupului Fiat nu mai sunt asa de stranse din 2006, Ferrari este singurul brand ce poate inspira departamentul mecanic al celor de la Maserati, asemanarile fiind destul de mari. Contributia Calutului Cabrat, resimtita si pana acum, va fi combinata cu un proces de reducere a masei totale in interiorul intreagii game de modele de lux.

Multumita ajutorului acordat de Ferrari, Maserati va reusi sa imbunatateasca performantele motoarelor sale si sa reduca media emisiilor de CO2.

via | insideline

Comentarii (3)

  • @automarket_ Bogdan Mirica
    sigla din poza numai de Maserati nu e...............ar de preferat sa o puneti aia originala (nustiu de unde ati scos-o pe asta)
    2 0
  • marius
    :)
    seamana cu o furculita :))
    2 0
  • M.D.S.
    sigla
    trident, furculita... tot aia e! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru