Maybach lansează o colecţie de ochelari de lux

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 02.08.2010
Constructorul german Maybach va lansa în această toamnă o colecţie de ochelari de lux. Clienţii au la dispoziţie numeroase culori şi materiale cu care îşi pot personaliza ochelarii.

Constructorul german Maybach a pregătit pentru fanii modelelor sale o colecţie impresionantă de ochelari de lux, care va fi lansată la sfârşitul lunii octombrie. La fel ca în cazul automobilelor produse de nemţi, colecţia de ochelari Maybach va fi fabricată în întregime manual. Ochelarii vor beneficia de cele mai bune materiale de pe piaţă, iar lentilele acestora vor fi de provenienţă Carl Zeiss.

Noua colecţie de accesorii va dispune de opt modele de ochelari în nouă culori diferite, iar rama acestora va avea zece forme şi va putea fi comandată în şase nuanţe. De asemenea, ochelarii produşi de Maybach vor dispune de câteva elemente prezente pe automobilele mărcii. Braţele ramei vor avea inscripţionat logo-ul constructorului german, iar metalul din care sunt fabricate se aseamănă cu cel folosit pentru panourile uşilor.

Nivelul de exclusivitate oferit de germani nu se opreşte aici. Aceştia vor lansa şi colecţia "Individual", care le va permite clienţilor să îşi personalizeze ochelarii după bunul plac.

Cei interesaţi vor putea opta pentru detalii din aur de 18 karate, lemn sau fibră de carbon. De asemenea, Maybach oferă posibilitatea inscripţionării numele posesorului pe braţele ramei.

Via | Maybach

Comentarii (5)

  • ...
    cocalari de romania.. pe locuri, fiti gata..
    1 2
  • mda
    eu astept kilotii Maybach:)))))))))))
    1 2
  • Monsieur
    In nici un caz nu sunt adresati cocalarilor, iar daca cei mentionati isi vor permite asa ceva, cu siguranta vor fi niste replici amarate. Edi80, scuza-ma prietene, daca BMW scotea asa ceva, nu se putea sa nu ai orgasm, tu si inca vreo 3 useri. Invata intai sa scrii corect, si dupa da comenturi. Te intreb si sper sa-mi raspunzi sincer. Ce masina conduci?
    0 0
  • si cant costa
    1 0
  • scuzatima am gresit am scris cant trebuiam sa scriu si cat costa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru