Mazda CX-7 tunat de rusii de la Kesselman

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 26.08.2008
Casa rusa de tuning Kesselman Motorsport a expus la Salonul Auto de la Moscova un Mazda CX-7 preparat.

Odata cu deschiderea portilor Salonului Auto de la Moscova, Mazda a devenit unul dintre actorii principali al show-ului auto rusesc. Dupa ce la standul constructorului nipon au fost expuse noul SUV CX-9 si conceptul Kazamai care prefateaza viitorul CX-7, ultimul model a fost expus si intr-o versiune preparata de tunerii de la Kesselman Motorsport.

Kesselman Motorsport este o casa de tuning din Rusia care nu a ratat ocazia de a expune la salonul moscovit una dintre creatiile sale. Tunerii rusi nu au dat insa prea multe detalii despre modificarile tehnice efectuate asupra SUV-ului compact al celor de la Mazda.

Astfel, din galeria foto putem sa distingem garda la sol coborata prin noile suspensii sport, dar si modificarile estetice la nivelul caroseriei. Kit-ul exterior este format din spoilere fata si spate redesenate, iar aspectul lateral este completat de noile praguri, precum si de fantele de aerisire a franelor fata, amplasate in spatele bosajelor proeminente ale aripilor.

Designul exterior a fost imbunatatit si prin modificari functionale, care ofera in acelasi timp si un plus de agresivitate SUV-ului Mazda CX-7.

Dintre acestea se deosebesc iesirile sport ale sistemului de evacuare, difuzorul de aer inclus in spoilerul spate, eleronul din continuarea plafonului si blocurile optice noi in partea din spate. La exterior lui CX-7 se mai disting stickerele speciale si jantele spitate din aliaj de dimensiuni mari care dezvaluie etrierele sport si discurile de frana perforate.

Interiorul SUV-ului japonez a primit, de asemenea, modificari consistente. De remarcat este cusca de protectie din bare, scaunele sport marca Sparco si centurile de siguranta cu prindere in patru puncte. Tunerii rusi de la Kesselman Motorsport au instalat, de asemenea, si un kit sport alcatuit din volan, schimbator de viteze si frana de mana.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • ca porcu
    arata infect. Tuning de prost gust, inestetic si exagerat.
    0 0
  • vai de capu ei masina ca urata au facut-o, acelasi tuning de prost gust ca la noi :))
    0 0
  • catalin
    CX 7
    Imaginatie sovietica-krepkaia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru